Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο «Φάρος» να συνεχίσει να δίνει το φως του!


Ανυπόγραφη παραμένει εδώ και μήνες η σύμβαση που εξασφαλίζει τη συνέχιση της χρηματοδότησης και λειτουργίας των Κέντρων Πρόληψης και Αγωγής Υγείας όλης της χώρας με ευθύνη των υπουργείων Υγείας και Εσωτερικών, σύμφωνα με επιστολή που κοινοποίησαν σε όλους τους υποψήφιους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς, οι απλήρωτοι από την αρχή της  χρονιάς εργαζόμενοι στον «Φάρο».

Η ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ανατροπής και Δημιουργίας, δεσμεύεται ενώπιον της κοινωνίας, να προασπιστεί τη συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης «Φάρος» καθώς αποτελεί μία από τις πλέον αναγκαίες δομές ψυχοκοινωνικής μέριμνας που  λειτουργεί  στη Σάμο. 
Στοχεύουμε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, στη διεκδίκηση θεσμικής κατοχύρωσης του Κέντρου Πρόληψης, την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης με ισχύ από την πρώτη μέρα του τρέχοντος έτους και την άμεση αποπληρωμή των οφειλόμενων στους εργαζόμενους.

Δίνουμε τη μάχη για αξιοπρεπή διαβίωση και με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, διεκδικούμε να παραμείνει ανοικτό το Κέντρο Πρόληψης της Σάμου ώστε να συνεχίσει να αποτελεί έναν φωτεινό «Φάρο» προστασίας των πολιτών από τις εθιστικές ουσίες, προάγοντας ταυτόχρονα την ψυχοκοινωνική υγεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου